4 март 2015 г.

Разкажи ни...



Скъпи читатели на блога,

силно се надяваме да успеем чрез тази платформа да се намерим с тези от вас, които са били възпитаници на Центъра за ранна рехабилитация на деца с увреден слух.
Независимо от кои краища на страната сте или сте извън нея за кратко или задълго, ще бъдем щастливи, ако установим отново връзка, за да ни разкажете какво се случва сега в живота ви, чувствате ли се добре там, където и с когото сте, усещате ли себе си като успешни, реализирани, занимаващи се с онова, което ви се удава и ви влече.

В известен смисъл, като Деца на Центъра, вие си оставате за нас децата, които обичаме, и ако можем и сега, в настоящия миг от вашия живот и ежедневие да ви бъдем отново по някакъв начин от полза и помощ, с радост ще се отзовем!
Скъпи наши възпитаници, не се колебайте да се свържете с нас при първи удобен случай. Винаги е стоплящо да откриеш отново стари приятели и скъпи лица.

Пишете ни на адрес:

София 1408
ул. "Орехова гора" No.11
Център за ранна рехабилитация на деца с увреден слух
Е-mail: crrdus@abv.bg

или

София 1000
ул. "Иван Денкоглу" 12-14
Съюз на глухите в България 
РО София /за ЦРРДУС/


И още нещо. Създали сме за вас Въпросник (бутончето под заглавието на блога). Цъкнете там и ще ви отведе до симпатична анкета, чрез която се надяваме да осъществим по-пълноценен контакт с вас, децата на Центъра.

Ако имате приятели или близки, които също са били възпитаници на Центъра, препоръчайте ни и на тях, покажете им Въпросника и превърнете обратната връзка в забавен начин да се свържете със стари приятели и с нас.

Очакваме ви! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар