17 юли 2015 г.

Време е за купон! :)


Скъпи наши читатели, неотдавна на вашето внимание представихме Центъра за ранна рехабилитация за деца с увреден слух, който тази година ще отбележи 40-годишнина. Публикувахме тук прекрасни снимки, история, логото - всичко, което създадохме покрай юбилейната кампания, посветена на благотворната и ощастливяваща ни работа с дечицата, лишени от слух.
      

Подготовката на юбилейната кампания стартира още в началото на годината с множество дейности, с които периодично ви запознавахме тук, на страниците на в. „Тишина”, издание на Съюза на глухите в България, както и чрез едноименния блог на нашия партньор "Ние ви чуваме" и в групата му в социалната мрежа Фейсбук. 
Но това далеч не е всичко - предстои още популяризиране на събитието, което всички ние очакваме с нетърпение през септември. Негов инициатор е Съюзът на глухите в България, както и ние - Център за ранна рехабилитация. Организатори на мероприятието са Районна организация на глухите – София и Направление „Медии и връзки с обществеността” към СГБ. Наши партньори са още Асоциация на родители на деца с увреден слух (АРДУС) и Сдружение „Да пораснем заедно”. 

Днес с удоволствие ви съобщаваме, че на 8 септември 2015 г. в зала „Мерджан” на х-л „Рамада София” / „Принцес”, от 11:00 ч. ще се проведе пресконференция, на която ще присъстват инициаторите, организаторите, партньори, съмишленици, гости, медии. Ще бъде изнесена презентация, в която ще бъдат представени успешно развиваната в продължение на 40 години дейност на Центъра за ранна рехабилитация, неговите кабинети в страната, резултати и перспективи.
Юбилеят ще бъде подобаващо отбелязан с богата и интересна програма на 12 септември 2015 г. от 10:30 ч в х-л „Рамада София” / „Принцес”, където зала „Опал” ще събере бивши и настоящи възпитаници на Центъра, родители, рехабилитатори, сътрудници, аудиолози, специалисти по проблемите на слуха, съмишленици, приятели, гости.   
  
Очакваме с нетърпение да ви видим на събитието, на което ще имате чудесната възможност да се насладите на юбилеен филм с български субтитри, изпълнения от децата на Центъра, приятна музикална програма и много, много изненади!
Заповядайте!
     
     
За контакти:

Съюз на глухите в България: София 1000, ул. Иван Денкоглу 12-14, Web: www.bg.sgbbg.comE-mail: sgb@sgbbg.com, Тел: (02) 980 47 78, 987 36 63, Факс: (02) 980 16 96

Направление „Медии и връзки с обществеността: София 1000, ул. Иван Денкоглу 12-14, ет. 4., E-mail: mediaandpr_sgb@mail.bg


Център за ранна рехабилитация на деца с увреден слух: София 1408, ул. „Орехова гора” 11, e-mail: crrdus@abv.bg, web: www.crrdus.blogspot.com, тел.: 02/ 858 90 32 и 0889 602 342

Няма коментари:

Публикуване на коментар