17 септември 2015 г.

Да станеш на 40


Скъпи наши приятели,

ето че дойде и времето да споделим преживяванията от тържествения ден, в който отбелязахме нашата 40-годишнина.
40 е сериозна възраст, но на 12 септември тя дори не личеше - толкова беше весело, забавно, откривателско! Толкова много се радвахме да видим вас, вече порасналите деца, които помним с пухкавите ви личица и доверие, докато вървяхме заедно по пътя на ученето и усвоявахме думички, звуци, играехме и опознавахме света!

Бяхме щастливи да ви видим, вече със свои деца. Незабравими за нас остават тези мигове, в които имахме възможност да се върнем малко назад със "Спомняте ли си, когато...", и да съживим множество истории, в които заедно сме споделяли толкова много. Надали има по-голяма близост от тази, да бъдем под един покрив и да се опознаваме, докато учим и играем. Да си даряваме взаимно радост, усмивки, доверие.
С годините всичко това става безценно.

Благодарим ви, че останахте верни на себе си, че не ни забравихте, че ни зарадвахте толкова много с присъствието си, с вашите рецитали, танци, съкровени мисли. Но най-вече с това, че успяхме да запазим здрави мостовете, по които винаги можем да намираме път едни към други, независимо колко време е минало и ще минава.
На всички наши възпитаници, на колегите, с които споделяме общи професионални радости и препятствия, благодарим за незабравимите моменти, които имахме на 12-ти септември.

Надяваме се и занапред да съпреживеем още много такива поводи за радост и гордост!
Днес, на празника на св. София, Вяра, Надежда и Любов, ние ви казваме:
Обичаме ви!

Светла Коралска
Пенка Златанова
ЦРРДУС София

ПП. Партньорите ни в юбилейната кампания на СГБ от блога "Ние ви чуваме" са разказали подробно за тържеството и всички изненади. Цъкнете на заглавието "Постюбилейно за юбилея" по-долу, за да отворите написаното и да видите колажите със снимки.

Постюбилейно за юбилея

Снимките са толкова много, че ще е истинско изпитание да качим всички тук, във фотогалерията, но обещаваме, че ще можете да ги видите! Ще бъде качено и албумче във Фейсбук, а много от кадрите ще влязат в разширения юбилеен филм, който ще може да се гледа в youtube.

:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар